Dartke

2018.08.01-2018.08.31.

EFOP-5.2.4-17-2017-00004 azonosítószámú, „Segítünk a tanulásban! – Adaptáció a korai iskola-elhagyás csökkentése és a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatása innovatív, digitálisan támogatott módszertan alkalmazásával” című projekt havi projektmenedzsment jegyzőkönyve, amely összefoglalja a projektben történt fontosabb eseményeket a tárgy hónapban.

A projektmenedzsment és a szakmai csapat a kitűzött célok előkészületeiben tovább folytatták az elkezdett munkát. A projekt eddigi céljait, mérföldkövet kitűztük, valamint további megvalósítandó programokra folyt az előkészülés. További beszerzések kerültek véglegesítésre valamint vállalkozási szerződések kerültek megkötésre.

Folytatódott továbbá a szakmai alkalmak megvalósítása, ebben a hónapban 2 alkalommal kompetenciafejlesztő tréning, 1 alkalommal műhelymunka, 1 alkalommal szakmai workshop, 1 alkalommal workshop, 2 alkalommal hálózatépítő workshop, és 1 alkalommal adaptációt segítő tréning került megvalósításra.

Hálózati workshopokon egy jól működő szakmai hálózat létrehozása volt a fő téma. A konzorciumi tagok valamint a program szakmai vezetői és oktatási módszertan adaptálói között alakul ki ez a hálózat.
A 2 workshopon új ötletek kerültek megbeszélésre, valamint a hálózati együttműködés bővítési lehetőségeit beszélték meg.

A projektmenedzsment és a szakmai csapat folyamatosan ellátja a feladatait. A nyilvánosság és a tájékoztatással kapcsolatos kötelezettség teljesítése folyamatos. Az egyeztetés a projektben lévő partnerekkel folyamatos az előre haladásról, és a további tervekről.