Dartke

2018.12.01-2018.12.31

EFOP-5.2.4-17-2017-00004 azonosítószámú, „Segítünk a tanulásban! – Adaptáció a korai iskola-elhagyás csökkentése és a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatása innovatív, digitálisan támogatott módszertan alkalmazásával” című projekt havi projektmenedzsment jegyzőkönyve, amely összefoglalja a projektben történt fontosabb eseményeket a tárgy hónapban.


Megkezdődött a 2018-as év lezárása, a szakmai megvalósítók és a projektmenedzsment tagok összesítették, az évben megvalósított tevékenységeket, eredményeket.


Az együttműködésben részvevő szervezetek, partnerek tájékoztatást kaptak a projekt elért eredményeiről, és külön kikértük az ő elért eredményeiket valamint a jövő évre vonatkozóan a terveiket, ötleteiket.


A projektben lévő kapcsolattartás a 2019-es évre vonatkozóan is folyamatos marad, további tervek vannak előrelátásban a jövő évre vonatkozóan.

A nyilvánossággal kapcsolatos kötelezettség teljesítése folyamatos. Az év lezárásához szükséges feladatok a végéhez érkeztek. A projektben lévő partnereknél ilyenkor felhalmozódik a munka ezért a legszükségesebb feladatok iránt keressük egymást.