Dartke

2019.03.01-2019.03.31.

EFOP-5.2.4-17-2017-00004 azonosítószámú, „Segítünk a tanulásban! – Adaptáció a korai iskola-elhagyás csökkentése és a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatása innovatív, digitálisan támogatott módszertan alkalmazásával” című projekt havi projektmenedzsment jegyzőkönyve, amely összefoglalja a projektben történt fontosabb eseményeket a tárgy hónapban.


2019 márciusában több szakmai tevékenység megvalósítására került sor. Hálózatépítő workshop, Adaptációst segítő tréning, Esetmegbeszélés és Szakmai workshop és Műhelymunka valósult meg.


Adaptációt segítő tréningen a Tanlet alkalmazásnak az oktatásba való integrálásának bemutatása történt meg továbbá a projekt fő célkitűzéséről volt ismertető.
Esetmegbeszéléseken a szakmai megvalósítók és az adaptáció módszertanára kiképzett szakemberek megbeszélték a tapasztalataikat, valamint a módszertannal kapcsolatos elvárások és eredmények értékeléséről fogalmaztak meg gondolatokat. Továbbá a hátrányos helyzetű gyerekek lemaradásának felzárkózásának segítése volt a téma, ezzel kapcsolatban a Tanlet alkalmazás használata ezen a területen.


Szakmai workshopon a résztvevők összegezték a Tanlettel kapcsolatos minimális elvárásokat, a modulok hosszát valamint a feladatok nehézségét. A résztvevők összegezték az ötleteiket valamint a feltételeiket adott tananyagok elkészítésekor.


A szakmai csapat és a projektmenedzsment folyamatosan ellátja feladatait. A kapcsolattartás a projektben lévő partnerekkel folyamatos. A megvalósításban közreműködő vállalkozásokkal rendszeres az együttműködés és az eszmecsere.