Dartke

2020.04.01.-2020.04.30.

EFOP-5.2.4-17-2017-00004 azonosítószámú, „Segítünk a tanulásban! – Adaptáció a korai iskola-elhagyás csökkentése és a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatása innovatív, digitálisan támogatott módszertan alkalmazásával” című projekt havi projektmenedzsment jegyzőkönyve, amely összefoglalja a projektben történt fontosabb eseményeket a tárgy hónapban.

A hónap során a világméretű járványra tekintettel bejelentésre került, egy minden Széchenyi 2020 programba tartozó projektre vonatkozó intézkedés, amely lehetővé teszi a projektek 90 nappal való meghosszabbítását. Konzorciumi partnerek közös döntése alapján jelen projektbe élünk a hosszabbítási lehetőséggel, ezáltal a projekt fizikai befejezése 2022.07.29-re módosul.

A COVID-19 járvány kapcsán hozott intézkedések életbe lépésével rendezvények nem kerülhetnek megszervezésre valamint a különböző intézményekbe a belépés sem lehetséges. Ennek értelmében a tervezett programjainkat, szakmai találkozóinkat sem tudjuk megvalósítani határozatlan ideig. A halaszthatatlan, személyes megjelenést követelő eseményeken, a hatályos egészségügyi biztonsági előírásokat betartva fogjuk ezeket találkozókat lebonyolítani.