Dartke

2020.06.01.-2020.06.31

EFOP-5.2.4-17-2017-00004 azonosítószámú, „Segítünk a tanulásban! – Adaptáció a korai iskola-elhagyás csökkentése és a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatása innovatív, digitálisan támogatott módszertan alkalmazásával” című projekt havi projektmenedzsment jegyzőkönyve, amely összefoglalja a projektben történt fontosabb eseményeket a tárgy hónapban.

A Covid-19 járvány kapcsán hozott intézkedések életbe lépésével rendezvények nem kerülhetnek megszervezésre valamint a különböző intézményekbe, ide értve iskolákat és tanodákat, a belépés sem lehetséges. Ennek értelmében a tervezett programjainkat, szakmai találkozóinkat sem tudjuk megvalósítani határozatlan ideig. A halaszthatatlan, személyes megjelenést követelő eseményeken, a hatályos egészségügyi biztonsági előírásokat betartva fogjuk ezeket találkozókat lebonyolítani.

A járvány a projekt terveit felülírta de az egyeztetés folyamatosan halad annak érdekében hogy a járvány ellenére is menjenek tovább a folyamatok.

A projektmenedzsment és a szakmai csapat folyamatosan ellátja feladatait. A projektbe bevont szervezetekkel, intézményekkel folyamatos a kapcsolattartás a járvány ideje alatt. A tájékoztatással és nyilvánossággal kapcsolatos kötelezettségek teljesítése folyamatos.