Dartke

2020.09.01.-2020.09.30.

EFOP-5.2.4-17-2017-00004 azonosítószámú, „Segítünk a tanulásban! – Adaptáció a korai iskola-elhagyás csökkentése és a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatása innovatív, digitálisan támogatott módszertan alkalmazásával” című projekt havi projektmenedzsment jegyzőkönyve, amely összefoglalja a projektben történt fontosabb eseményeket a tárgy hónapban.

Fokozott óvintézkedések mellett, de rendes tanrendben kezdődött meg az új tanév az általános iskolákban. Így lehetőségünk volt maximálisan betartva az egészségügyi szabályokat újrakezdeni a felzárkózást segítő foglalkozások tartását.

Az egyéb szakmai alkalmakról való egyeztetés is megkezdődött, azonban az általános iskolai dolgozók és tanodai munkások fokozottan veszélyeztetett helyzetben vannak, hiszen sok személyes találkozásuk van, emiatt pedig az egyéb szakmai találkozók veszélyeztetik a megbetegedések, és a munkarendükből való kiesést.

Továbbiakban a helyi szervezetekkel való együttműködés lehetőségeit a covid járvány ideje alatt is tartjuk. Bevont célcsoportok aktivizálása folyamatos. A tájékoztatással és nyilvánossággal kapcsolatos kötelezettségek teljesítése folyamatos.