Dartke

2020-ra kitűzött célok - rendezvény-, és szakmai program tervek

          A Segítünk a Tanulásban! projekt konzorciumi tagjai és szakmai megvalósítói a januári projekt-egyeztetés során áttekintették az idei évben megvalósítandó rendezvényeket és szakmai programokat. 2020-ban folytatódik a szakmai megvalósítók felkészítése és a projektbe bevont tanodák/iskolák kompetenciáinak fejlesztése. Ennek érdekében 2 kompetenciafejlesztő tréning, 5 workshop/szakmai workshop és 2 adaptációt segítő tréning kerül megtartásra.
A projekt eredményeiről az idei évben is egy konferencia keretében adunk tájékoztatást a projekt és informatika eszközökkel támogatott oktatás iránt érdeklődők számára. A konferencián külföldi előadók számára is biztosítani kívánjuk a lehetőséget, hogy bemutassák saját eredményeiket, és fejlesztési elképzeléseiket.
A korábbi évek tapasztalatai alapján a projektmegvalósítók célja, hogy a rendezvényeket lehetőleg az éven belül egyenletesen elosztva tartsák meg, figyelembe véve a tanulók és oktatók éves ütemtervét (pl. nyári szabadság, év/félév-zárás teendői).