Dartke

2021.07.01.-2021.07.31.

EFOP-5.2.4-17-2017-00004 azonosítószámú, „Segítünk a tanulásban! – Adaptáció a korai iskola-elhagyás csökkentése és a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatása innovatív, digitálisan támogatott módszertan alkalmazásával” című projekt havi projektmenedzsment jegyzőkönyve, amely összefoglalja a projektben történt fontosabb eseményeket a tárgy hónapban.

A COVID-19 világjárvány miatt egészségvédelem kapcsán hozott intézkedések meghosszabbításával rendezvények megtartása kisebb létszámban lehetséges az előírásokat követve, azonban az oktatási intézményekbe való belépés, illetve a pedagógusok bevonása kontaktalkalmas programba továbbra is túl nagy kockázati tényezőnek tekinthető. Emiatt a partnerekkel egyeztetve a szakmai alkalmak, illetve a felzárkózást segítő foglalkozások elhalasztásra kerülnek.

Kapcsolattartásunk és a projekt szintű egyeztetések továbbra is online felületeken folytatjuk az elővigyázatosság érdekében.

A projektmenedzsment teamban változás történt, a projektmenedzseri feladatokat csapatunk új tagja látja el.

A projektmenedzsment team és a szakmai megvalósító team folyamatosan ellátja feladatait. A nyilvánossággal és tájékoztatással kapcsolatos kötelezettség teljesítése folyamatos. További lehetőségekről a partnereinkkel egyeztetünk.