Dartke

2021.12.01.-2021.12.31.

EFOP-5.2.4-17-2017-00004 azonosítószámú, „Segítünk a tanulásban! – Adaptáció a korai iskola-elhagyás csökkentése és a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatása innovatív, digitálisan támogatott módszertan alkalmazásával” című projekt havi projektmenedzsment jegyzőkönyve, amely összefoglalja a projektben történt fontosabb eseményeket a tárgy hónapban.

A projektmenedzsment és a szakmai megvalósító team tovább folytatta a munkálatokat az év sikeres lezárásához. Ebben a hónapban megkezdtük a pandémia miatt elmaradt programjaink pótlását.
A programok között volt esetmegbeszélés Mindszentgodisán ahol a résztvevők a Tanlet alkalmazás sikerességét, és további hibakiküszöbölésein beszélgettek. Összefoglalták, hogy a tabletek sokat segítettek az online oktatás során, amely mind a tanulók és a pedagógusoknak is nagy megkönnyebbülés volt a tananyagok felkészülésein.

Szakmai workshopok célja a pedagógusoknak és az érdeklődő pedagógusok igényeinek felmérésére annak érdekében hogyan tudnánk bevonni őket jobban a projektbe, valamint a kudarcaik kiküszöbölése érdekében további tapasztalatokat szerezzünk a kiváló oktatási módszertan létrehozásáról.
Adaptációt segítő tréningen az újonnan bekapcsolódó pedagógusoknak ismertettük a Tanlet lehetőségeit. Minta-tanagyagok, játékosított visszakérdező motort, pontozási rendszert valamint a tanári kezelői felületet ismerték meg.

Projektben lévő partnerekkel egyeztetnek az idei év eredményeiről, további feladatok kerültek értekezésre a jövő évi feladatokkal kapcsolatban.

A nyilvánossággal és a tájékoztatással kapcsolatos kötelezettség teljesítése folyamatos.