Dartke

2022.03.01.-2022.03.31.

EFOP-5.2.4-17-2017-00004 azonosítószámú, „Segítünk a tanulásban! – Adaptáció a korai iskola-elhagyás csökkentése és a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatása innovatív, digitálisan támogatott módszertan alkalmazásával” című projekt havi projektmenedzsment jegyzőkönyve, amely összefoglalja a projektben történt fontosabb eseményeket a tárgy hónapban.

A hónap során szakmai alkalmak kerültek megrendezésre:

  • – szakmai kirándulás zajlott le Kecskeméten;
  • – workshop került megvalósításra online;
  • – szakmai workshop volt megtartva Egyházasharasztin;
  • – műhelymunkák kerültek megrendezésre Szegeden, 3 alkalommal;
  • – esetmegbeszélések voltak Mindszentgodisán és Egyházasharasztin;
  • – záró adaptációt segítő tréning került megvalósításra Mindszentgodisán

A hónapban megrendezésre kerülő szakmai alkalmak célja a pedagógusoknak, segítőknek és téma iránt érdeklődőknek nyújtson átfogó ismereteket, amely által hasznos tudással gazdagodnak és képesek lesznek hatékonyabban oktatói, segítő tevékenységet végezni és jobban megismerkedni a Tanlet alkalmazással.

Ezen felül befejezésre került a felzárkózást segítő foglalkozások második szakasza és megkezdőtek az előkészületek a harmadik szakasz megkezdéséhez.

A projektmenedzsment team és a szakmai megvalósító team folyamatosan ellátja feladatait. A nyilvánossággal és a tájékoztatással kapcsolatos kötelezettség teljesítése folyamatos. A kapcsolattartás a projektben lévő szervezetekkel, intézményekkel a kapcsolattartás a párbeszéd folyamatos.

A nyilvánossággal és a tájékoztatással kapcsolatos kötelezettség teljesítése folyamatos.