Dartke

2022.04.01.-2022.04.30.

EFOP-5.2.4-17-2017-00004 azonosítószámú, „Segítünk a tanulásban! – Adaptáció a korai iskola-elhagyás csökkentése és a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatása innovatív, digitálisan támogatott módszertan alkalmazásával” című projekt havi projektmenedzsment jegyzőkönyve, amely összefoglalja a projektben történt fontosabb eseményeket a tárgy hónapban.

Az idei év április hónapjában újabb kirándulás tudott megvalósulni a projekt keretein belül, ez alkalommal Kaposvárra kirándultak a résztvevők, ahol a természetismereti tudásukat bővítették. Többek között láthatták Magyarország legnagyobb mesterséges tavat, Kaposvár északi részén található Deseda tavat, valamint a Zselic Tájvédelmi körzet határán fekvő Patcát ahol a Katica Tanya Élményközpont található.

Ezen felül 2 workshop, 2 műhelymunka, 1 kompetenciafejlesztő tréning és 1 esetmegbeszélés valósult meg. Továbbá megkezdődött a felzárkózást segítő foglalkozások harmadik szakasza.

A projektmenedzsment team és a szakmai megvalósító team folyamatosan ellátja feladatait erre az évre is. A kapcsolattartás a projektben lévő szervezetekkel, intézményekkel a kapcsolattartás állandó, a párbeszéd folyamatos.

A nyilvánossággal és a tájékoztatással kapcsolatos kötelezettség teljesítése folyamatos.