Dartke

2022.05.01.-2022.05.30.

EFOP-5.2.4-17-2017-00004 azonosítószámú, „Segítünk a tanulásban! – Adaptáció a korai iskola-elhagyás csökkentése és a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatása innovatív, digitálisan támogatott módszertan alkalmazásával” című projekt havi projektmenedzsment jegyzőkönyve, amely összefoglalja a projektben történt fontosabb eseményeket a tárgy hónapban.

A projektmenedzsment team és a szakmai megvalósító team folyamatosan ellátja feladatait. A nyilvánossággal és a tájékoztatással kapcsolatos kötelezettség teljesítése folyamatos.

A hónap során további szakmai alkalmak megvalósítására is sor került, két kirándulás Ópusztaszerre, egy pedig Gyulára indult. A kirándulás során a résztvevő fiatalok ismeretei gyarapultak, honismeretük növekedett, és közösségi kohéziójuk erősödött. Megvalósításra került két utolsó workshopunk, amelyek a résztvevők kompetenciafejlesztésére irányult. Szakmai workshupunk és esetmegbeszélésünk során szakmai együttműködések és tematikus ismeretátadás tudott megvalósulni. Műhelymunkáink alkalmával a projekt szakmai kérdései és irányvonalai kerület megvitatásra.