Dartke

Hálózatépítő workshop, 2018.06.16., Mórahalom

2018.06.16-án Mórahalmon megrendezésre kerülő hálózatépítő workshop második felvonása igazán sikeresnek bizonyult. Az EFOP-5.2.4-17-2017-00004 azonosítószámú projekt keretein belül létrejött program azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megválaszolásra kerüljön az alkalmazás fejlesztésével kapcsolatos összes felmerülő kérdés. A technikai újítások nyomon követhetősége és monitorozása elsődleges szempont a Tanlet folyamatos fejlesztésének érdekében. Fontos megállapítás volt, hogy a szervezetek képviselői a szakmai segítségen túl ne csak a létrehozásban segédkezzenek a továbbiakban, hanem a projekt csapatának támogatásában is, annak érdekében, hogy a program igazán sikeressé tudjon válni
a későbbiekben. A hálózatépítő workshopon résztvevők egyöntetűleg igen fontosnak tartották a projekt által kitűzött célokat, melynek köszönhetően élénk diskurzus bontakozott ki.
A program technikai feltételeinek megteremtéséhez a szakmai szervezetek segítsége nagyban hozzájárul, erősítve ezáltal a jövőbeni együttműködést, csapatmunkát. Ennek velejárójaként kialakulhat a Tanlet alkalmazás olyan arculata, mely könnyen érthető, emberbarát, praktikus és mindenki számára felhasználható.