Dartke

Projekt megvalósítási idejének és a 3. beszámoló időszakának módosítása

A támogatáskezelő az Európai Uniós projektek megvalósításának segítése érdekében komplex intézkedéscsomagot dolgozott ki, amely átmeneti könnyített szabályozást vezet be a határidők, az indikátorok és a pénzügyi elszámolások teljesítésében. Ez a Segítünk a Tanulásban! projektünk esetében is három hónapos többlet megvalósítási időt eredményezett. A harmadik szakmai beszámoló időpontja pedig 2021.01.29-re módosult.

Projekt harmadik szakmai beszámolójának időtartama tehát három hónappal bővült, ami jelentős segítségnek ígérkezett. Azonban a járvány első hullámának enyhítései után az iskolai nyári szünet következett, amit pedig az esetszámok újbóli növekedése és a veszélyhelyzet újbóli meghirdetése követett.

Vagyis a 2020-ban megvalósítandó rendezvényeket az év elején ütemeztük, majd márciusban elhalasztottuk, a nyáron újraterveztük, és ősszel megint elhalasztani kényszerültünk. Szerencsére a projekt megvalósítási idejéből még több mint másfél év hátravan – így van rá mód, hogy a koronavírus miatt elhalasztott rendezvényeket a projekt későbbi időszakában pótoljuk.