Dartke

2018.05.01-2018.05.31.

EFOP-5.2.4-17-2017-00004 azonosítószámú, „Segítünk a tanulásban! – Adaptáció a korai iskola-elhagyás csökkentése és a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatása innovatív, digitálisan támogatott módszertan alkalmazásával” című projekt havi projektmenedzsment jegyzőkönyve, amely összefoglalja a projektben történt fontosabb eseményeket a tárgy hónapban.


Az EFOP-5.2.4-17-2017-00004 azonosítószámú „Segítünk a tanulásban! – Adaptáció a korai iskola-elhagyás csökkentése és a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatása innovatív, digitálisan támogatott módszertan alkalmazásával” c. projekt megvalósítása kezdetét vette. A projektmenedzsment és a szakmai megvalósító csapat megalakultak, a szakmai tervben és a felhívásban foglaltakat valamint projekt költségvetését megismerték.


Az egyes költségvetési sorokhoz kapcsolódó beszerzési eljárások előkészítés alatt állnak, amihez a szerződések következő hónapokban történnek meg a szerződéskötések.


A tájékoztatással és a nyilvánossággal kapcsolatos tevékenységek teljesítése elindult, továbbá a projekthez tartozó honlapon megalakult a felület ahol a projekthez tartozó tartalmak kerülnek feltöltésre.


Szakmai egyeztetések történtek Mindszentgodisán és Pécsett. A helyszíneken a projekt iránt érdeklődő szervezetek, valamint az intézmények dolgozói vettek részt. Az egyeztetésen a fő téma a közös együttműködés bővítésének és a projekt elemeinek kialakítása, pontosítása volt. Továbbá a projekt céljai kerültek bemutatásra a résztvevőkkel.