Dartke

Járványügyi tájékoztatás a Segítünk a Tanulásban! projekt kapcsán

2020. március 11-én Magyar Kormány kihirdette és hatályba léptette a koronavírus járvány miatti vészhelyzetet Magyarországon. A kijárási korlátozások és a rendezvények megtartására vonatkozó szankcióknak eleget téve a Segítünk a Tanulásban! projekt konzorciuma nevében az alábbiakról tájékoztatjuk az érintetteket:

  • Elhalasztjuk a rendezvényeinket. Habár a projekt rendezvényei és programjai kis- és közepes méretűek (jellemzően 20 fős résztvevővel tervezettek) a konzorcium a projektbe bevont adaptáló intézmények vezetőivel közösen úgy döntött, hogy az szolgálja leginkább mindenki biztonságát, ha a rendezvényeket elhalasztjuk.
  • Egyes projekt-elemek online módon, vagy hibrid megoldással valósulnak meg. A rendkívüli helyzet miatt a Segítünk a Tanulásban! projekt megvalósítói dolgoznak azokon a megoldásokon, amelyekkel a vészhelyzet elhúzódása esetén is előremozdíthatók a projekt tevékenységei.
  • Amint a projekteseményeket újra indíthatjuk, akkor arról az adaptálók és a projekt iránt érdeklődők a Segítünk a Tanulásban! projekt kommunikációs felületein kapnak információt.

Bármilyen kérdés, vagy észrevétel merülne fel a projekt kapcsán kérjük keressenek minket elérhetőségeinken. Megértésüket köszönjük!